Familieboek Horst

De familie Horst van Nieuw-Loosdrecht

Omslag Familieboek HorstHet familieboek op cd heeft als titel ‘Een Familie Horst, nakomelingen van Adriaansen Aris Horst in Nieuw-Loosdrecht’. Het bevat een genealogie/stamboom, beginnend bij Adriaan Aris Horst die omstreeks 1600 in Nieuw-Loosdrecht leefde, en eindigend met thans levende nakomelingen. Verder wordt er in het boek aandacht besteed aan Nieuw-Loosdrecht en de beroepen die de oudste Horsten uitoefenden. Het boek wordt afgesloten met een index op alle in het boek voorkomende personen.

Het boek bevat circa 140 pagina’s waarop circa 625 personen voorkomen - waarvan er circa 110 de naam Horst dragen - verdeeld over 13 generaties. Voorts illustraties, foto’s, advertenties en oude aktes. Zoals gezegd, het boek staat op een cd en is op een PC of laptop te lezen en door te bladeren. Ook kunt u het desgewenst zelf of bij een kopieerinrichting laten afdrukken.

U kunt het familieboek op cd-rom bestellen door € 10,00 (incl. verpakking- en verzendkosten) per stuk over te schrijven. Hebt u er belangstelling voor stuur mij dan een e-mail.